[Ossm-members] Прирачникот

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Sep 24 10:25:45 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> On Monday 24 September 2007 11:50:36 Vladimir Stefanov wrote:
>   
>> Најдобро решение ти е да го погледне текстот некој лектор (било кој што
>> завршил факултет Македонски јазик и литература).
>>     
>
> Најди и јас ќе го испратам :)
> Јас знам филолози, но ниту еден од нив не е по македонски (иако добро ја знаат 
> граматиката и лексиката) и ниту еден од нив не е лектор.
>   
Жена ми е лектор ама нема време, чува 2 деца :-)
Ај ќе и запнам да го погледне, ама не гарантирам. Прати ми го текстот во 
odt формат.More information about the Ossm-members mailing list