[Ossm-members] Екипа на 2с.мк денес на 103ка во 21ч

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Sep 26 08:58:22 UTC 2007


Денес во рамките на емисијата „Ново кино Напредок" ќе гостува екипа на 2С.МК,
темите би требало да гравитираат околу споделикино, споделизнаење,
слободен софтвер, слободна култура и лиценците на Криејтив Комонс.

Емисијата се емитува на 103ка од 20 до 22,
ние најверојатно ќе бидеме таму од 21 часот.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list