[Ossm-members] сподели кино започнува....

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 26 17:43:34 UTC 2007


инфо за тие што не беа -точка беше исполнета со публика :)

да правиме секоја недела кино кога веќе знаење ќе доцни?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list