[Ossm-members] сподели кино започнува....

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Sep 26 18:17:27 UTC 2007


On 9/26/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> инфо за тие што не беа -точка беше исполнета со публика :)
>
> да правиме секоја недела кино кога веќе знаење ќе доцни?
>

Зашто да доцни?

Со сподели знаење почнуваме на 2 октомври, колку што гледам на
календар тоа е следниот вторник?

Освен ако не сакате за да нема забуна, да го оставиме сподели кино
секоја недела во вторник да биде, а од етф да добиеме друг термин??

Што викате за оваа идеја?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list