[Ossm-members] Се бара...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 27 07:53:24 UTC 2007


Некој да ги одржува преводите на Fedora и да ги координира сите други
заинтересирани. Имаме поставено добра основа некој само треба да се
пријави да продолжи. Ако има некој заинтересиран нека ми пише ќе му
објаснам што понатаму.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list