[Ossm-members] Zdravo

Bobi Joksimoski bjoksimoski at yahoo.co.uk
Fri Sep 28 15:34:01 UTC 2007


Сакав да прашам што бидна со Fedora CD-ата што требаше да добијат.
 Нели имаше проблеми со нив, па се пријавив за да може да ми дадете Fedora дистрибуција (како што разбрав со сите потребни работи - mp3, divx ...).
 Од тогаш немам слушнато ништо, а би сакал да може да најдам цд.
 
 Фала однапред
 
 Бобан Јоксимоски
 
    
---------------------------------
Take the Internet to Go: Yahoo!Go puts the Internet in your pocket: mail, news, photos & more. 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070928/cac25069/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list