[Ossm-members] Zdravo

Marko mark0d0da at gmail.com
Sat Sep 29 01:58:26 UTC 2007


Пораката ти е нечитлива, другпат не праќај хтмл пораки на листа.
За федора мислам дека уште ја немаме и чекаме од Инет да ни пратат.
Поздрав.More information about the Ossm-members mailing list