[Ossm-members] Уште шест дена за тестирање на преводите на Firefox 3

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 2 12:16:50 UTC 2008


За шест дена (на 08.04.2008) ќе биде замрзнати кодот и локализацијата на 
Firefox 3. Тоа значи дека сите промени што сакаме да ги направиме во преводот 
(што се спорни, каде што има грешки, нејаснотии и сл.) мора да ги направиме 
во следните неколку дена. Затоа ова е последен повик за сите оние кои сакаат 
да помогнат во локализацијата на Firefox 3 тоа да го сторат со тестирање на 
последните верзии од:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk-l10n/

Особено корсисно ќе биде да добиеме повратна информација за Firefox 3 на 
Windows. Грешките можете да ги пријавувате овде или на bugs.softver.org.mk.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list