[Ossm-members] edubuntu прашање од јовевска мара

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 2 22:07:21 UTC 2008


> Прашајте ја прво дали има флопи диск уред  и ако го нема нека проба да го
> исклучи во биосот и нека проба пак да го инсталира


пратено. ќе видиме што ќе одговори


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list