[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Apr 6 14:21:16 UTC 2008


Да не го има некој? Гледам има неколку форуми што го користат, пратив
пораки до администраторите па се надевам дека ќе ми одговорат.

Ако го има некој и ако може да ми го прати би било супер.

Фала.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list