[Ossm-members] Сподели знаење се враќа сабота од 12 до 17 во Точка

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Apr 4 15:21:23 UTC 2008


Поздрав до сите

Сподели знаење оваа сабота од 12 до 17 во Точка
http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/04/12-17.html,
Мозила сабота на Сподели знаење, поправање на преводи во Фајрфокс 3,
Фајрфокс како платформа за развој
на веб 2.0 апликациии најкорисните додатоци за Фајрфокс и веб развој.

Се гледам таму.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list