[Ossm-members] Firefox3 .. мк.wikipedia или en.wikipedia

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 6 17:30:42 UTC 2008


> +1 за македонската, нема поента англиската да се става, како ќе ја
> популизираме и напуние македонската ако ја фураме англиската?

и јас сум за википедија на македонски.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list