[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 9 13:36:18 UTC 2008


На вто, 2008-04-08 во 15:47 +0200, Arangel Angov напиша:
> Мене не ми е толку важен административниот дел ама ми треба преводот.
> Можеш ли да го закачиш некаде таков каков што е сега и да го пратиш
> линкот тука?

Здраво пак,

Може ли да го добиеме преводот?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list