[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 8 13:47:05 UTC 2008


На вто, 2008-04-08 во 11:06 +0200, Vladislav Bidikov напиша:

> Ако се оди според планот - мојата верзија (базирана на 3.0.1) ќе е 
> готова викендов па планирам да ја ставам на некој хост да пробаме да ги 
> најдеме грешките ... Според мене многу поделикатен ќе е 
> административниот дел ...

Мене не ми е толку важен административниот дел ама ми треба преводот.
Можеш ли да го закачиш некаде таков каков што е сега и да го пратиш
линкот тука?

Фала.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list