[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Thu Apr 10 23:44:00 UTC 2008


Новица Наков wrote:
>  
>
>   
>> Не сум ги видел, сега си ја средив планетата по мој вкус ;) фала.
>>     
>
> знаеш дека на тие - што им ставаш им стига мејл за тоа? да не си направиш 
> проблеми после... ;-)
>
>   
Супер! :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080411/52a05e71/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list