[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 10 23:04:35 UTC 2008


 

> Не сум ги видел, сега си ја средив планетата по мој вкус ;) фала.

знаеш дека на тие - што им ставаш им стига мејл за тоа? да не си направиш 
проблеми после... ;-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list