[Ossm-members] ќе има СЗ во сабота?

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Apr 11 12:34:21 UTC 2008


Па некој нешто спомна хакирање на кајмакот. Глиша?

Јас мислам дека е тоа добра идеја, посебно ако се збори споро за да
можам да разберам :-)


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list