[Ossm-members] ќе има СЗ во сабота?

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Apr 11 14:54:56 UTC 2008


2008/4/11 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Па некој нешто спомна хакирање на кајмакот. Глиша?
>
>  Јас мислам дека е тоа добра идеја, посебно ако се збори споро за да
>  можам да разберам :-)

Па може локално mercurial репозитори да местиме да чепкаме што како.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list