[Ossm-members] Treneri

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 14 18:10:18 UTC 2008


> Во секој случај, стоиме на располагање.

мислам дека ова е супер. башка што сте успеале да го сработите филмот на ЕУ - 
регионална соработка.

јас не знам јава (и воопшто не знам да програмирам нешто посебно), но можам да 
предложам во рамките на курсот да има некое предавање за слободен софтвер, 
особено од аспект на пазарна конкуренција. темата некако може да се вклопи во 
делот за менаџмент доколку сметате дека би било добро и корисно.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list