[Ossm-members] Treneri

QBox qbox2xxx at gmail.com
Mon Apr 14 19:34:45 UTC 2008


Патем поим немам како да пишувам со име и презиме......

2008/4/14 Новица Наков <novica at bagra.org>:

>
> > Во секој случај, стоиме на располагање.
>
> мислам дека ова е супер. башка што сте успеале да го сработите филмот на
> ЕУ -
> регионална соработка.
>
> јас не знам јава (и воопшто не знам да програмирам нешто посебно), но
> можам да
> предложам во рамките на курсот да има некое предавање за слободен софтвер,
> особено од аспект на пазарна конкуренција. темата некако може да се вклопи
> во
> делот за менаџмент доколку сметате дека би било добро и корисно.
>
>
>
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/
> Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080414/ca6fe651/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list