[Ossm-members] Treneri

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Apr 14 22:00:20 UTC 2008


Новица Наков wrote:
>> Да, затоа и јас инсистирам на Јава и предавачите да се од ОССМ.
>> Инаку, за слободен софтвер имам предвидено неколку предавања,
>> менаџмент истотака, проекти, умл, алгоритми и тн. но, за тоа потоа.
>>     
>
> уф, не знам дали некој ќе се пријави за предавање, но ајде да се видиме штом 
> веќе доаѓаш во Скопје. кое време ти одговара на 17-ти? 
>
>   
Супер. Мојот број е 076 / 434 678. Кога ќе сум во Скопје, ќе ти се јавам
па ќе се договориме. Дај ми твој број и ќе се чуеме и ќе се договориме. ОК?
Патување е, се си бива. Инаку, слушатели имам веќе за две сесии (околу 40),
работа имам обезбедено за 20 (почнуваш утре) и во перспектива уште 30 
(1-2 месеци),
интересот е голем и на слушателите и на фирмите, ама ми требаат добри 
предавачи.

Поздрав
ЅвонкоMore information about the Ossm-members mailing list