[Ossm-members] Treneri

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 14 21:41:51 UTC 2008


> Да, затоа и јас инсистирам на Јава и предавачите да се од ОССМ.
> Инаку, за слободен софтвер имам предвидено неколку предавања,
> менаџмент истотака, проекти, умл, алгоритми и тн. но, за тоа потоа.

уф, не знам дали некој ќе се пријави за предавање, но ајде да се видиме штом 
веќе доаѓаш во Скопје. кое време ти одговара на 17-ти? 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list