[Ossm-members] soap i php 4

Влатко Станковиќ inferno.daemon at gmail.com
Mon Apr 14 23:43:59 UTC 2008


Има ли некој пробано да повика SOAP web сервис ама на php 4 сервер, 
пример курс на нбрм?
5-ката има soap класи и вградени XML парсери, ама повеќето хостинг 
компании ставаат 4 а не 5 сервер.
Пробав со овие класи на локална машина и работи супер на php 5 и апачи 2
На гугл не најдов ни еден пример за нешто помало од 5.
Ако има некој линк што не сум го видел баш е добредојденMore information about the Ossm-members mailing list