[Ossm-members] phbb3 превод?

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 15 14:45:03 UTC 2008


2008/4/8 Vladislav Bidikov <bidikovi at unet.com.mk>:
>  Ако се оди според планот - мојата верзија (базирана на 3.0.1) ќе е
>  готова викендов па планирам да ја ставам на некој хост да пробаме да ги
>  најдеме грешките ... Според мене многу поделикатен ќе е
>  административниот дел ...

Викендот помина. Не одеше се по планот или?

Преводот за phpbb3 ќе го биде или не?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list