[Ossm-members] Препораки за стандарди за ИКТ во државната управа

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Apr 19 08:40:01 UTC 2008


Ова е сајтот на проектот што ги препорачува. Брошурава беше и
испечатена на е-Општество 2007.

Според разговорот што го имавме јас и Дамјан со Филип, ова сеуште не е
имплементирано.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list