[Ossm-members] разубувавување на преводот на phpbb

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 20 16:09:45 UTC 2008


со оглед на тоа дека на арангел му се брза, сака да го лансира форумот за 
убунту, таман за 8.04, деновиве работиме на phpbb преводот. ни останува уште 
еден така подолг текст од ччп-то за форумот, кој е исто така прилично 
искасапен од неговите претходни преведувачи.

http://wiki.lugola.net/Phpbb_превод

кој сака нека помогне.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list