[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Mon Apr 21 19:25:03 UTC 2008


Мене ми се свиѓа. Супер е, модерно, македонско, шарено. Баш тренди.
Е од друга страна, незнам каде е тука дискусијата: освен ако нема друг
конкурентен предлог, шлепнете го на сајтот дур не дојде нешто ново и
de facto подобро..

-- 
Viktor Vojnovski


2008/4/21 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2008/4/21 Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
>
> > On Monday 21 April 2008 21:05:46 Arangel Angov wrote:
> > > Конкрето ова лого не ми се допаѓа, нема никаква врска ни со GNU/Linux ни
> > > со Македонија.
> > >
> >
> > Пингвин во жолто-црвена облека бога ми има врска :)
>
> Пингвин? :P
> Јас видов една жолто-црвена мачканица од бои :(
>
> Многу е СФ ова, треб да го гледаш 5-10 мин за да сфатиш што е...
>
> KISS (Keep It Stupid Simple), дајте нешто пореално.
>
> Во секој случај, БРАВО за напорот
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list