[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Mon Apr 21 19:52:18 UTC 2008


On Monday 21 April 2008 21:19:02 Jovan Kostovski 
wrote:
> Пингвин? :P
> Јас видов една жолто-црвена мачканица од бои :(
>
> Многу е СФ ова, треб да го гледаш 5-10 мин за да 
сфатиш што е...

Мене многу баш кул ми изгледа, онака модерно и 
шик, само што не знам колку баш е за лого т.е. како 
ќе изгледа на favicon. Иначе баш супер ќе одговара со 
Ubuntu 8.04 на македонски. Да се среди само тоа и 
супер ќе биде

+1


More information about the Ossm-members mailing list