[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Mon Apr 21 22:14:54 UTC 2008


On Tuesday 22 April 2008, Влатко Станковиќ wrote:
> голем број на сајтови го искомбинирале tux со знамето на нивната држава

Можеби Стојанче може да направи и верзија на tux со нешто поавтентично, а не 
со знамето.... можеби Тукс како го игра „тешкото“ или носи женска носија...


More information about the Ossm-members mailing list