[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 22 10:13:22 UTC 2008


Aleksandar Balalovski напиша:
> Потешки ќе се гласовите на тие кои аргументирано ќе кажат шо и зошто (не) му 
> се допаѓа и тие шо не доаѓаат во овој парламент само за да гласаат и да им се 
> забележи присуството. Thus, предлагајте и шо фали според вас. Стојката после 
> ќе го дооформи, има SVG верзија кај него. Процедурални забелешки директно до 
> Стојанче. Глобалните овде.
>   
Мојот предлог, е Стојанче да ми го достави логото во соодветни димензии 
и во .png формат и за почеток да го ставиме една недела на сајтот да 
видиме како личи.

Ако после тоа никој не се произнесе да го тргнеме, тогаш останува :).

Инаку +1, на почеток не ми се допадна воопшто, ама кога го погледнав 
уште неколку пати сега мислам дека е убаво.

-- 
ИгорMore information about the Ossm-members mailing list