[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 22 13:42:32 UTC 2008


> Мојот предлог, е Стојанче да ми го достави логото во соодветни димензии
> и во .png формат и за почеток да го ставиме една недела на сајтот да
> видиме како личи.
>
> Ако после тоа никој не се произнесе да го тргнеме, тогаш останува :).

баш така.. не знам од кај одеднаш идејата за гласање, глупости.

Стојанче се потрудил, го нацртал, цртежот е интересен, art и нетипичен ... 
доволно за мене.

И не знам зашто мора да е со tux или пак со некои *македонски бои* 


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list