[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 22 13:51:32 UTC 2008


На вто, 2008-04-22 во 15:42 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> И не знам зашто мора да е со tux или пак со некои *македонски бои* 

Не мора, тоа беше една идеја што беше испратена кога се бараше лого
минатиот пат. Други и немаше.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list