[Ossm-members] Предлог лого за www.linux.net.mk

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 22 15:08:32 UTC 2008


> Дамјан чуден тип си. Ако некој даде идеја на „гласање“ ти викаш „глупости“
> ако не даде идеја на гласање викаш дека крие идеи. Реши се :)

за која идеја сум барал да се гласа??


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list