[Ossm-members] FYI: http://mojatakirilica.com.mk/

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 22 15:57:34 UTC 2008


не знам ништо повеќе освен она што пишува на страницата. таму ќе најдете и 
некој фонт кој ги содржи македонските букви во italic верзија онака како што 
треба да изгледаат.

-------------------
Од страницата:
Големото отворање/започнување на Кампањата „Го чувам своето“ ќе се случи во 
среда на 23 април (2008 год.) во Младинскиот културен центар во Скопје. 
Почетокот е во 11 часот. Добредојдени се сите пријатели на кирилицата.  


(ако имам време, може ќе одам)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list