[Ossm-members] заеб на mozilla.blog.com.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 22 16:36:32 UTC 2008


го надградиле нешто blog.com.mk и сега на мозила блогов се појавува оној 
toolbar-от за пријавување и сл. и го заебува изгледот.

некој да знае како се трга тоа?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list