[Ossm-members] FYI: http://mojatakirilica.com.mk/

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 24 11:07:47 UTC 2008


> само добро би било до тогаш да откриеме што е со ООо и firefox и сл.

закажано 30 април 11 ч.

ооо и кде луѓе истражете што се случува со ова на тие платформи.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list