[Ossm-members] IDE 2 SATA HDD миграција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Aug 1 09:03:02 UTC 2008


2008/7/31 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:

> Боља дистрибуција? :)

Тоа не беше опција бидејќи се работи за тест машина што мора да биде иста
со еден продукциски сервер.


> или пробај во BIOS подеси SATA-та да работи во compatibility mode, можда ..
> ама *можда* ќе проработи со старите драјвери.

Нема такво нешто, скапано HP канцелариско машинче со сите работи интегрирани.

На крај завршив со менување на хардверот, ми најдоа иста машина како
таа што рикна.


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list