[Ossm-members] нови моменти во врска со тендерот на ПЕП

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Aug 1 13:08:34 UTC 2008


> 3. на крај сепак беше договорено да изведувачот испрати допис до слободен
> софтвер македонија, кој потоа ќе биде доставен до сите заинтересирани, 

го добив дописот од генрепсофт. одговорот треба да го доставам до понеделник.

молам сите заинтересиран да пишат овде или на моја адреса за да добијат 
информација.

улогата на слободен софтвер македонија е само како посредник да ги проследи 
информациите помеѓу заинтересираните лица од заедницата и генреп.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list