[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 3 11:00:04 UTC 2008


На нед, 2008-08-03 во 11:44 +0200, Ilija Iliev напиша:
> Пробав на немакедонски Firefox 3.0.1 и ми пријавува дека пакетот не
> може да се инсталира бидејќи не е за Firefox :(

Истото и кај мене, не е компатибилен со Firefox 3.0.1.

-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list