[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 3 11:05:10 UTC 2008


Ilija Iliev напиша: 

> Пробав на немакедонски Firefox 3.0.1 и ми пријавува дека пакетот не може да
> се инсталира бидејќи не е за Firefox :(

хм има еден таг <em:maxVersion> мислев да не е до тоа, ама не е.

ај ќе пробам после пак

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list