[Ossm-members] проблем со ѐ во psi-0.12

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 3 16:45:06 UTC 2008


имам некој проблем со внесување на ѐ и ѝ во psi-0.12...

некогаш ми успева да внесам ѐ некогаш не. она што успеав да го видам како 
некој случај е дека кога сум во MK тастатура и отворам прозорец за порака, 
тогаш ѐ е ок, а кога сум en-us па сменам во MK во порака, тогаш неќе... има 
некој друг ваков проблем?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list