[Ossm-members] проблем со ѐ во psi-0.12

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Aug 3 20:57:25 UTC 2008


> имам некој проблем со внесување на ѐ и ѝ во psi-0.12...
>
> некогаш ми успева да внесам ѐ некогаш не. она што успеав да го видам како
> некој случај е дека кога сум во MK тастатура и отворам прозорец за порака,
> тогаш ѐ е ок, а кога сум en-us па сменам во MK во порака, тогаш неќе... има
> некој друг ваков проблем?

не, PEBKAC ?!?

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list