[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Thu Aug 7 07:42:57 UTC 2008


Значи, речников освен што ги подвлекува зборовите кои ги нема во него,
дозволува со десен клик на зборот да се додаде истиот во базата на речникот.
На приложената слика ќе видите дека тој и предлага зборови, кои се наоѓаат
над она Add to dictionary.
Е сега останува на попаметните од мене да откријат зошто ги прикажува со
чудни знаци?


-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 77 575 175
http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080807/104f8da9/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: rechnik.png
Type: image/png
Size: 2224 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080807/104f8da9/attachment.png>


More information about the Ossm-members mailing list