[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Aug 4 14:24:11 UTC 2008


> Грешка:
> Кога ќе се појде на Add-ons под описот за Македонски речник се појавува
> следниот текст:
> Речник со чија помош ќе пишуватА со помалку печатни грешки. Треба пишуватЕ.

ех.. :) 


> Прашање:
> Гледам дека зборот може да се додаде во речникот, како тоа да биде од
> корист за да се зголеми фондот на речникот?

не знам... може некој да ја испита целата работа со речници ако сака

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list