[Ossm-members] ctrl+tab во кде 4.1

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 22 15:57:27 UTC 2008


> во кде 3.5 ctrl+tab е основната кратенка за шетање низ десктопи.
>
> знае некој која е истата за 4.1 и каде се мести?

нема default подесување. . барем колку гледам кај мене нема, но 
подесувањето е во:
 "System Settings" -> Keyboard & Mouse -> keyboard shortcuts 
бираш KDE component „kwin“ и таму во search пиши next desktop или само 
desktop ... таму ќе се снајдеш.

-- 
дамјан
no signature configured


More information about the Ossm-members mailing list