[Ossm-members] тест за firefox 3.0.1

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Aug 25 18:22:25 UTC 2008


има некој волен да го направи тестов:
https://wiki.mozilla.org/QA/Firefox3/TestPlan/MajorUpdate/Results:20016_fx3.0.1_beta_all_locales
на линукс?

не е претерано сложено и долго. макс 10 мин. но треба внимателно да се прочита 
што се бара.

пс. не заборавајте да го сликнете прозорчето.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !	


More information about the Ossm-members mailing list