[Ossm-members] суспендирани сметките на *.lugola.net

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Aug 26 13:31:49 UTC 2008


On Tuesday 26 August 2008 14:48:00 Aleksandar D. Balalovski wrote:
> дали може 500мега хостинг за лугола.нет и Викито?

стама е бизи, еве јас ти кажувам може...-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list