[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Wed Aug 27 19:26:06 UTC 2008


Jovan Kostovski напиша:
> Здраво,
> 
> Имам wrt54gl и се мислам да го флешувам со ddwrt...
> 
> Знае ли некој дали може со ddwrt фирмвер да ја регулирам
> моќноста на зрачење на WiFi-то?

Има едно TX Power у Wireless > Advanced Settings, зима вредност од 
0-251mW, ја не сум го користел. Ако флешираш следи ги тие инструкциите 
од викито нивно до детаљ, знае да се испогани linksys-от и да те полуди.More information about the Ossm-members mailing list