[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Aug 27 19:44:24 UTC 2008


2008/8/27 Darko Stojcev <atom1c at linux.net.mk>

> Jovan Kostovski напиша:
> > Здраво,
> >
> > Имам wrt54gl и се мислам да го флешувам со ddwrt...
> >
> > Знае ли некој дали може со ddwrt фирмвер да ја регулирам
> > моќноста на зрачење на WiFi-то?
>
> Има едно TX Power у Wireless > Advanced Settings, зима вредност од
> 0-251mW, ја не сум го користел. Ако флешираш следи ги тие инструкциите
> од викито нивно до детаљ, знае да се испогани linksys-от и да те полуди.
>

Дали некој користи верзија v24 ddwrt?
Јас цело време со таа верзија имам проблем со pppoe врската за адсл, морав
да се вратам на последниот SP за верзија v23.-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080827/4dccc3f2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list