[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Aug 28 11:46:51 UTC 2008


On 8/28/08, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Jovan Kostovski wrote:
> Инаку ако ништо друго со OpenWrt може многу лесно да се намести да го
> гасиш вифито скроз на Cisco дугмето, а да ти работи интернетот и
> ethernet портите.

А мислам дека истото може да се направи и со dd-wrt ;-).

Не гледам никаква практична причина за ова, освен што ќе и дадам шанса
на мајка ми коа ќе го брише од прашина рутерот да ми го гаси вифито.
:D

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list